...

Juwelier Arnold

TROUWRINGEN

Creëer jouw perfecte symbool van liefde

Kies je een trouwring die het beste aanleunt bij je smaak, je levensstijl en je persoonlijkheid.

Bij aankoop van een paar gouden huwelijksringen bij Juwelier Arnold maken jullie kans op een huwelijksreis naar Santori. Inclusief vluchten en verblijf in het mooie designhotel Andronikos.

(de spelregels en meer details over de wedstrijd in de winkel)

 

Kom eens langs: bekijk en pas onze veelzijdige collectie
en maak kans op deze unieke huwelijksreis...

huiwelijksactie 2023

ONZE COLLECTIE TROUWRINGEN

De perfecte trouwringen kiezen

De geschiedenis van trouwringen begint bij de oude Egyptenaren. Zij beschouwden een ring als een symbool van eeuwigheid. Een cirkel heeft geen begin en geen eind, net zoals tijd. Het gat middenin de ring beschouwden de Egyptenaren als een doorgang naar alle bekende en onbekende gebeurtenissen in het leven van de ringdrager. Ook het feit dat een trouwring aan de linkerhand wordt gedragen heeft een betekenis. De oude Egyptenaren dachten namelijk dat er vanuit de ringvinger van deze hand ‘de ader van de liefde’ recht naar het hart toe loopt.
 
Tegenwoordig zijn trouwringen ook een sieraad.
Ze moeten er ook mooi uitzien en worden vaak verfraaid met één of meerdere diamanten, die symbool staan voor onverwoestbare liefde.
 
We geven u tips om de perfecte trouwring te kopen en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden
 

1

Goede voorbereiding is het halve werk

Een trouwring uitzoeken begint met een goede voorbereiding en keuzes maken. Je wil een ring kopen  die nu, maar ook als jullie samen het 50-jarig jubileum vieren, bij jullie past. Een ring die symbool staat voor al jullie bijzondere momenten samen. Daarom van belang om te weten wat er allemaal mogelijk is en wat jullie voorkeuren zijn.

2

Bepaal het budget

Misschien niet direct het meest romantische topic, maar wel van groot belang. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat is het budget helaas niet altijd. Afhankelijk van het materiaal, gewicht, de diamant en bewerkingen lopen deze prijzen behoorlijk uiteen. Denk daarom goed na over wat jullie maximaal willen en kunnen spenderen om teleurstellingen te voorkomen. Juwelier Arnold helpt jullie graag bij het vinden van de ring van jullie dromen die binnen jullie budget valt.

3

Over smaak valt niet te twisten

Bent u eerder het type dat wegdroomt bij een traditionele en romantisch ring met grote briljanten of gaat uw voorkeur eerder uit naar een modern en eigentijds exemplaar? Heb jij vroeger weg zitten dromen bij de ring van jouw oma, maar mist deze een moderne toets? Denk dan na over aanpassingen als het toevoegen van een diamant, speciale inscriptie. Zodat jouw persoonlijke ring 100% aansluit bij jouw stijl en smaak.

 

4

Vorm, kleur en materiaal van de ring

Zijn cirkelvorm staat voor oneindigheid, geen begin of einde en moet een leven lang meegaan. ,Juwelier Arnold biedt een groot gamma aan trouwringen,  vooral 18 karaat, maar ook 14 of 9 karaat, apart of in paar te koop. Zo kan je kiezen voor één trouwring in geel en de andere in witgoud of afgewerkt met één of meerdere edelstenen en/of  meerdere edelmetalen. Bij juwelier Arnold is de kleurenkeuze heel uitgebreid, keuze uit één-, twee- of driekleurige gouden ringen. Aan jou de keuze.
 

5

Juwelier Arnold een goede keuze

Een trouwring kopen bij juwelier Arnold is steeds een slimme zet. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen we je graag bij de keuze naar de perfecte trouwring. We staan je met raad bij betreffende je keuze qua materiaal, look en trend maar uiteindelijk bent u het zelf die beslist. Een trouwring is namelijk een zeer persoonlijke keuze. Kies dus vooral een ring die u zelf mooi vindt, die comfortabel zit en die uw onuitputtelijke liefde voor elkaar symboliseert.
Via onze ringconfigurator kun je reeds online een selectie maken van de ringen die je aanspreken.

 
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.