...

Juwelier Arnold

Welkom

Reeds 3 generaties staat juwelier Arnold voor vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap. Dit familiebedrijf werd opgericht in 1928 door Maurits Huyghebaert. Door vroegtijdig overlijden werd de zaak overgenomen door broer Karel en zijn echtgenote Martha Depuydt. In 1956 gaf Arnold Huyghebaert z’n naam aan de zaak. In 1965 kwam z’n echtgenote Myriam Halewyck de juwelier versterken. Sinds 2002 leidt juwelier Stefaan Huyghebaert het team.

ONS AANBOD

01

JUWELEN

Een sieraad is nog steeds het meest ideale geschenk voor vrouwen en mannen, ongeacht de leeftijd. Juwelier Arnold heeft een ruime keuze aan zilveren en gouden juwelen, van eenvoudig en betaalbaar voor ieders beurs tot en met ‘high end’ juwelen met waardevolle edelstenen in de hogere prijsklasse.

VERLOVINGSRINGEN

Een ravissante verlovingsring met een fonkelende diamant – beter gekend als ‘solitair’ – is opnieuw volop in de mode. Juwelier Arnold beschikt over een zeer uitgebreid assortiment dat voldoet aan ieders budget en aan de meest individuele wensen. Doe beroep op onze jarenlange ervaring voor een juiste keuze.

02
03

TROUWRINGEN

Trouwringen symboliseren de hechte band van huwelijkstrouw. De juiste ringmaat is de eerste stap bij de keuze ervan. De juwelier/vakman is best geplaatst om de verdere keuzecriteria te begeleiden. Juwelier Arnold heeft een zeer uitgebreid gamma, van eenvoudig zonder stenen tot persoonlijk ontwerp.

HORLOGES

Uurwerken en juwelen liggen broederlijk naast elkaar in de juwelen- en uurwerkenhandel van juwelier Arnold. Ze vertegenwoordigen de historische band tussen esthetiek en tijd. Hedendaagse, trendy uurwerken zijn immers veel meer dan een instrument dat alleen maar de juiste tijd aangeeft.

04
05

OUD GOUD

Meer dan ooit is oud goud veel geld waard! Juwelier Arnold biedt drie keuzemogelijkheden: directe uitbetaling in cash, omruilen voor een waardebon of transformatie naar een eigentijds juweel. Een keuze waarbij enkel professionele begeleiding de garantie voor het hoogste rendement biedt.

KIDS

Mooi zijn hoort bij iedere leeftijd. Het dragen van juwelen staat daarbij centraal. Van bij de geboorte behoren kinderjuwelen tot de normale opsmuk van de pasgeborene. Initieel is dit een gouden armbandje met naamplaatje dat later aangevuld wordt met een halskettinkje, oorstekers of andere sieraden.

06

ONTDEK ONZE FOLDER COLLECTIE 2021

ONS TEAM

stefaan

STEFAAN

zaakvoerder

Na jaren actief te zijn in de wereld van media en publiciteit besliste Stefaan in 2002 de zaak van z’n (groot)ouders verder te zetten. Stefaan en z’n team zorgen er voor dat u steeds met een glimlach ontvangen wordt. Als gediplomeerd goudsmid kiest hij kwaliteitsvolle collecties en waakt hij over een onberispelijk service. Samen met u ontwerpt hij een juweel naar wens/ op maat. Als derde generatie goudsmid leidt hij straks “juwelier Arnold” naar het 100 jarig bestaan.

myriam

MYRIAM

 

Samen met Arnold, wijlen haar man, het boegbeeld van “juwelier Arnold” in Oudenburg, reeds meer dan 50 jaar. Als mama van Monique, Stefaan, Bernard en Martine blijft zij de winkel van nabij volgen en inspireren. Zij verzorgt nog steeds de gravures en waakt er over dat alle goederen juist geprijsd staan. Je vindt haar vaak in gezelschap bij de Oudenburgse brasseries of bij het leggen van een kaartje.
Hoewel ze momenteel meer tijd met kinderen en kleinkinderen doorbrengt, blijft ze betrokken bij
haar levenswerk.

MARC

medewerker

Marc groeide op tussen de diamant en z’n slijpers. Als telg van een diamantslijpersfamilie stond Marc reeds vroeg in z’n carrière aan de diamantslijptafel. Gepassioneerd door zuiver en mooi geslepen diamant waakt hij mee over de kwaliteit van de geleverde stenen. Als hij niet in de zaak is om u een mooi sieraad te helpen kiezen, vind je hem als lesgever op het tennisveld, zijn tweede passie. Met grote vakkennis en jarenlange ervaring is Marc een vertrouwd gezicht bij Juwelier Arnold.

els

EVA

medewerker

Eva vervoegde het team van Juwelier Arnold in 2014. Tijdens haar vroeger werk in een tandlabo bouwde Eva reeds heel wat ervaring op met verfijnd werk met edele metalen. Na een vierjarige opleiding tot goudsmid verzorgt ze nu het merendeel van de herstellingen in ons eigen atelier met oog voor een perfecte afwerking. Daarnaast neemt ze een groot deel van de administratie voor haar rekening en begeleidt ze u met veel geduld en kennis bij uw keuze naar een mooi sieraad.

kevin

KEVIN

medewerker

Reeds jaren is Kevin de vaste goudsmid bij Juwelier Arnold. Je ziet hem nooit in de winkel, maar in het atelier ontwerpt, herstelt en herwerkt hij juwelen met gedreven toewijding en vakmanschap. Maatwerk, zetwerk, graveerwerk, handwerk, 3D-werk, faceteerwerk, entouragewerk of herstelwerk, elk juweel wordt gerealiseerd met de grootste precisie en knowhow. Kevin veredelt elk stuk met een duurzame afwerking én een uitgesproken hart van goud.

Ontdek onze vernieuwde winkel

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.