...

Juwelier Arnold

MEMORIES DESERVE NOTHING LESS

see you gedenksierraad

Laat je inspireren bij Juwelier Arnold, waar we met liefde en vakmanschap unieke sieraden vervaardigen. Geef jouw kostbare herinneringen een blijvende plek door gebruik te maken van oud goud of geliefde juwelen. Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte juwelen, zoals een gepersonaliseerde ketting met de namen van je dierbaren of een prachtig sieraad waarin we zelfs as kunnen verwerken. Zo blijft de herinnering aan je dierbare altijd tastbaar dichtbij. Hieronder vind je enkele inspirerende voorbeelden van juwelen, gepersonaliseerd of met een subtiel urnelement. Laat ons met plezier een persoonlijk voorstel op maat voor je maken en koester de betekenis van jouw unieke stuk. Welkom bij Juwelier Arnold, waar jouw verhaal schittert in prachtige, gepersonaliseerde juwelen.

 
see you logo

See You Gedenksieraden kenmerkt zich door het veelal zichtbaar afwerken van as, haar, melktandjes en moedermelk door middel van een transparante hars, waarbij het mogelijk is om eventueel een kleurstof toe te voegen. Dit resulteert in een glanzende, doorzichtige afwerking.  Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden.

 

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen betrekking op het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Wilt u graag een sieraad laten vermaken? Bijvoorbeeld zoals het vermaken van trouwringen? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN ONZE SIERRADEN

Moedermelk
sierraden

CLOVER
COLLECTIE

KETTINGEN MET
VINGERAFDRUK

RINGEN
MET AS

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.